Det nærmer seg…

Idag har nemo vært hos dyrlegen og fått vaksine, han var skikkelig redd idag og ville bare ut, så vi prøvde å snu opplevelsen til noe bra. Sist vi var der måtte de nemlig kikke bak den ytre linsa på øyet for å sjekke om det var øyebetennelse han hadde eller om det var et sår. Uheldigvis syns han det var skikkelig ubehagelig og det fikk ringvirkninger idag. Håper vi klarte å snu litt av det idag, jeg tror kanskje jeg skal spørre om vi kan komme dit en dag, inn og trene litt på et av rommene og så dra igjen uten at det skjer noe mer.

Kry fikk komme ut etterpå og trene fri ved foten og fellesdekk på plenen utenfor, masse deilige lukter og vanskelig å konsentrere seg! Hun kunne nesten ikke ligge 15 sekund engang før hun begynte å snuse i bakken reise seg. Etter iherdig trening og strenge kriterier hvor hun måtte gjøre om igjen hvis det ble feil og fikk skikkelig belønning om hun hadde full fokus på meg. Vi klarte til slutt å komme opp i et halvt minutt med full fokus og da gav jeg meg, det er så lett å trene for lenge av gangen!
Istad var jeg ute og terpet på posisjonen på fri ved foten, jeg tror nok ikke den kommer til å være perfekt på søndag, men det får holde for nå.
De fleste øvelsene nå ser ganske bra ut, jeg trente på at hun skulle svinge inn bakparten etter hinderet og det skapte en helt ny forventing til det momentet. Sååå da måtte vi trene på at hun ikke skulle tyvstarte og hoppe før jeg sa det.
Vår lille økt hos dyrlegen var tydeligvis vellykket, på enkelt dekken lå hun med fin fokus, dog ikke så lenge. Jeg får bare fortsette med flere økter fellesdekk ikveld og imorgen.
Hvis hun bare blir liggende på fellesdekken så går det nok bra med resten 🙂

Imorgen tidlig skal jeg ha en privat time med Mette slik at hun kan kjøre gjennom programmet med oss og vi kan få noen nye hunder å trene fellesdekk med. Bank i bordet for at dette går bra.

klasse to øvelsene tror jeg vi skal ha i boks, jeg skal kjøre gjennom hele programmet imorgen og terpe på detaljer om jeg ser noe som mangler. Nemo er min lille stjerne uansett.

Reklame

3 responses to this post.

 1. Posted by Fanny on 26/09/2008 at 20:10

  Vi håller tummarna!

  Svar

 2. Krysser fingre og poter for at fellesdekken går bra, og at alt det andre også går slik du håper 🙂

  Selv skal jeg ut på sosialiseringstur med valpekurset jeg er assistentinstruktør på i morgen lørdag, og søndag kommer jeg til å sitte og vente på oppdatering på bloggen din!! 🙂

  Kjempespent på dine vegne!!!

  Good løkk og sånt!! 🙂

  Svar

 3. Posted by Mette on 27/09/2008 at 13:18

  Lykke til i morra 🙂 Du har vært veldig flink Siv og Kry kan masse tross sin unge alder. Men ikke glem at ho er ung og mangler litt generalisering, du er så bevisst selv at dette vet du 🙂 Gleder meg til å se på dere i morra!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: