Ny video om hopping

Endelig litt oppdateringer, idag har Hilde og Zoran vært her og trent, alltid bra med nye forstyrrelser og litt selskap 🙂
Jeg fokuserte på forstyrrelser under fri ved foten. Nå synes jeg vi har et bra grunnlag på den evinnelige fri ved foten, men hun har forstatt lett for å slippe meg et øyeblikk om det skjer noe rundt oss. Idag trente jeg derfor på at hun skal kunne gå over forskjellig underlag uten å miste fokus. Vi gikk over både plastposer og jakker, og hun hadde et par fine hopp over jakken med fokus til hun skjønte hva hun skulle. MEN, etter å ha kikket over bildene og snakket litt med min kjære coach kristine fant jeg ut at posisjonen hennes ikke er så bra som den kan. Hun lener seg liksom mot meg og ofte kommer hodet bittelitt foran låret mitt så jeg går og dytter i henne mens vi går.
Som Kristine så ærlig sa det så ser det ut som vi går og sloss om plassen. Bare se selv

På kvelden trente vi mer på å hoppe til innkalling med stå og stå under marsj. Det var ganske enkelt å fange det på nemo, for han har lært å stå på to. Da var det bare å ha is i magen og klikke akkurat idet han stemplet bena i bakken.
Med Kry har det vært litt verre. Jeg belønnet noen ganger når hun landet etter hun hadde hoppet på meg, bare for å komme i gang, og det var ikke så lett å få bort igjen. Løsningen ble å late som jeg kastet godbit, klikke når hun landet igjen etter å ha hoppet og så kaste belønningen så hun hoppet da også. Etter vært kunne jeg bare holde hånda frem og nå har jeg tatt den helt bort!
Jeg skal få hoppet enda litt bedre og kraftfullt før jeg tester å sette det sammen med en innkalling.
Hittil har jeg kommet frem til følgende plan:
1. Få frem rørelsen
2. Få frem riktig attityd og riktig trykk
3. Legg til å holde posisjon etter hoppet og sett på signal
Her kommer en foreløpig video filmet med mitt NYE videokamera!

Reklame

5 responses to this post.

 1. Posted by Simen on 09/10/2008 at 20:36

  Kult videokamera! 🙂

  Svar

 2. Kjempe bra!
  Holder på med hoppet selv og ser han syntes det er kjeeempe artig.
  Ikke så vanskelig å fade ut hånden som du skulle tro hva?

  Mvh Nina

  Svar

 3. Hoppet er veldig artig å trene på – treninga blir jo en aktiv belønning i seg selv:) I går da vi trente sammen jobba jeg jo en del ut fra target med håndflata over hodet på Milli. I dag morges prøvde jeg med tre-fire hopp med target og deretter tok jeg vekk target helt; og hun hoppa videre! Hadde riktignok et par hopp på meg først, men da jeg ikke klikka for dem forsøkte hun med et hopp rett opp og ned = klikk og masse belønning. Og deretter gikk det plutselig slag i slag. Herlig.

  Og plasseringa på fri ved fot får du fada ut og forma inn igjen hvert øyeblikk – du jobber jo så innmari bra med Kry atte:)

  Svar

 4. Posted by Lise on 10/10/2008 at 14:39

  Dette så spennende ut, gleder meg til å se hvordan hele øvelsen blir tilslutt. Artig :-). Håper det blir innetrening på oss i vinter 🙂

  Svar

 5. Jättekul att se ett nytt sätt att träna in ett bra ställande. Bra att du köpt en videokamera. Skulle vara roligt att följa utvecklingen av det där momentet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: