Tirsdag

Idag møtte jeg Hilde for en treningsøkt på Hove mens Aasne var på fest i barnehagen. Man får jo bare benytte seg av de sjanser man får og ettersom Atle har reist på sjøen og jeg derfor ikke får så lett barnevakt blir slike sjanser enda viktigere 🙂 Jeg…må…trene….!
Idag hadde jeg noen økter fri ved foten hvor jeg fokuserte på at hodet skulle være i ro hele tiden, hun gikk fint idag, men akkurat som Karianne avslørte igår så har jeg veldig lett for å falle inn i et mønster hvor jeg belønner eller gir kommando etter et visst antall steg. Og jeg som liksom skal lære meg å være uforutsigbar.
Apporten føler jeg vi har kommet litt lengre på, fokus fremover blir å trene mye på å legge vekten bakover når hun griper apporten og farten inn, jeg vil det skal se ut som hun nesten ikke har tid til ta apporte fordi hun så gjerne vil tilbake.

Jaja, håper jeg ikke proppet deg alt for full med prat idag Hilde. Jeg blir bare så ivirg med godt selskap og flinke trenere.


Zoran er blitt skikkelig flink på å drive inn i buret

Reklamer

3 responses to this post.

 1. Posted by Hilde og Zoran on 15/10/2008 at 10:08

  Hei hei…. 🙂 idag er en bedre dag… Jeg blir ikke proppet full, men jeg hater å føle at jeg ikke får det til. Det er som du skriver om deg selv.. du liker å være best… ikke sant? 🙂 Jeg setter enormt pris på ditt STORE

  Svar

 2. Posted by Hilde og Zoran on 15/10/2008 at 10:10

  engasjement og mange utrolig GODE råd. Det er jo derfor du er så gild å gå på kurs med. Så bare propp i vei. 🙂 Jeg skal nok slå deg til slutt.. he he

  Svar

 3. Tack Siv för dina tips på min blogg. Det här har blivit en av mina favoritbloggar.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: