Fin dag i solen


Tøffe Zoran begynner å få riktig skjegg


Fokus med forstyrrelser, etter hvert som vi trente samlet det seg noen nysgjerrige tilskuere


Guro er alltid klar for fart og moro!

Vi ble en fin gjeng som trente på jordene nedenfor huset (har jeg sagt at jeg elsker å bo på landet?!) sola var fremme og alle hadde sekkene fulle av leker og treningsmotivasjon.
Det er så fantastisk å ha noen så engasjerte treningskamerater. Idag fikk vi trent på ruta, jeg prøvde meg på avstand og med færre og færre sider, det funket bedre og bedre men jeg tror jeg skal ha færre sider på kort avstand og flere sider når jeg kjører på lang avstand, det er da hun surrer. Jeg fikk egentlig noen til å filme meg idag, men jeg vet ikke hva de har gjort, for det er bare kommet med litt gress og noe annet rart på mine klipp så video får komme en annen dag.
Alle fikk prøve seg på ruta idag og jeg gleder meg til å treffe dem igjen og se om de har fått testet noe hjemme.
Apportering med dirrigering fikk jeg også testet, og å det å hent apporten når den ligger helt borte ved publikum. Hun fikk noe lavere fart ettersom hun ble litt nølende. Men hun hentet den hvertfall, så da vet jeg hvertfall hva vi trenger å jobbe videre med. Kry har nemlig tenkt å bli like flink som sitt forbilde Pavlov som fikk opprykk til elite idag. 3 opprykk på 3 stevner er veldig bra prestert!
Jeg vil også gratulere Håkon og Tam som har blitt godkjent militær tjenestehund! Wow, vi bøyer oss i støvet!

Reklamer

3 responses to this post.

 1. Posted by Hilde og Zoran on 19/10/2008 at 18:43

  he he takk for en knall treningsøkt… du bor jo fantastisk til da 🙂 Hva sier du? Er det NOEN som ikke har klart å filme idag… merkelig??? Men uansett, er så moro å trene i disse dager. For en flott gjeng du har rundt deg, det er gøy å bli kjent med dem.

  By the way… jeg stiller opp som fotograf igjen, det var veldig synd å ikke få med økten til du og Kry med ruta idag. Sorry.. vi tar det på nytt..
  Ha en fortsatt fin kveld…

  Svar

 2. Posted by Gro Anita og Mozart on 19/10/2008 at 20:35

  Takk for ei kjempetrivelig og god treningsøkt i dag! Så fint at vi fikk være med! Nå skal vi trene videre på ruta – det blir moro! Mozart har forresten lagt rett ut i kveld – sliten etter trening – og løping etter Kry – på det fine jordet.

  Merkelig med den filminga! Huff! Trykka jeg på feil knapp, kanskje??? Hvis du tør å slippe meg til igjen, så filmer jeg gjerne en annen gang også – men da må jeg prøve å få med mer enn «gress og noe annet rart»…

  Svar

 3. Posted by Mette on 19/10/2008 at 20:37

  Har hatt brutter til Kry på kurs i helga og det var en herlig fyr!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: