onsdag…

Jeg skal virkelig forsøke å ta noen nye bilder av Kry snart, hun har forandret seg en del og begynner å gå seg litt ut i bredden. Foreløpig har jeg bare noen filmer av henne jeg ikke får lagt ut på dette imobile mobile bredbåndet, så dere får vente.

Prosjekt mental case kry krokodille ruller sakte men sikkert fremover. I tillegg til å trene på å snakke pent til dem som kommer bort eller stikker hodet litt for nær buret trener vi en del på hvordan man skal overse biler. Når hun er på sitt verste ser hun ut som noe fra animal planet, en steinbit eller noe. Da er det bare å passe leggene, når vi begynner å trene på det må hun bruke konsentrasjonene på å lete etter godbiter i grøftene og holde øye med meg så hun får med seg når jeg mister dem. Idag hadde vi en slik tur hvor det begynte i den ene enden av skalaen og endte opp på rosenrøde skyer, og da gikk vi på veien uten sykkelsti! Bra bra
Krokodille tendensene begynner vi å få litt under kontroll, jeg har trent veldig mye sladretrening og belønner mye at hun kikker bort på det hun reagerer på. Det ser ut til å funke, og under hoppteknikk kurset kunne hun sitte ute mens de andre hoppet og kampet og knurret. Jeg brukte kyllinghalser som belønning og ettersom jeg hadde henne i fanget var det lett å fange opp når hun begynte å slappe av og når hun spente seg rett før hun ropte på mora til noen. Samme når vi møter hunder i bånd eller møter hunder som brøler, da har lille frøken krokodille lært seg at man ikke får sette tenna i noen andre enn kyllinghalsene eller til nød hendene mine.
Hun har blitt veldig mye bedre og jeg er sikker på jeg kommer til å få det helt bort så lenge jeg jobber jevnt og trutt fremover med det.
Innkalling med stå: Hun tilbyr skli stopp uten target inne og ute i snøen og begynner å skjønne at hvis jeg ikke hyler stå skal hun rett inn uten å sakke ned farten. Jeg skal kjøre et par repetisjoner til med matte før jeg tar den bort utenfor huset men i klasse to går jeg bare for en grei gjennomførelse av øvelsen så får vi heller gå for tierne i elite.
Ellers har hun begynt å få litt mer frihet, og bortsett fra den ene støveletten min som mangler en glidelås så har hun oppført seg veldig bra, vi jobber fortsatt med å ikke hoppe på dører når hun vil ut eller inn til oss, for DET er irriterende det!

Ellers ønsker jeg med ny glassklokke til å ha over kakene og folk på besøk

Reklame

3 responses to this post.

 1. Hej med jer
  Kigger ind forbi for at se hvad I går og laver og så selvfölgelig önske jer en rigtig God Jul og et Godt og Lykkebringende Nyt (hund) År.
  Knus Ann-Kristina & Weto

  Svar

 2. Posted by ToneC on 18/12/2008 at 10:44

  Så flink du er til å «reparere» krokodilletendenser. Jeg burde nok finne på noe lignende med wannabe-pitbull-papillonen, kanskje jeg må lage en plan :p

  Svar

 3. Posted by Lise med Lykke on 18/12/2008 at 14:53

  Se der ja :-). Det var godt å lese at ting går fremover :-). Lykke til videre med all trening, vi sees vel en dag.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: