Lp2

Jaha, så var vi visst påmeldt til klasse to første februar. Hvis det blir opprykk så later jeg som det er kry sin bursdagsgave til meg, hvis ikke så kan det hende bursdagsgaven er enda flere treningstimer på klasse to øvelser som vi kan så godt nå 🙂
Jeg fikk Hilde til å filme meg mens jeg gikk igjennom noen av øvelsene, innkalling med stå holder jeg fortsatt på å eksperimentere med for å få en tier, hvis vi ikke får det ferdig så holder det til en åtter og det får være bra nok frem til klasse tre. Utsending til kon og hopp over hinder med sitt må vi få ferdig, men ellers ligger vi bra an.
Oj, eller glemte jeg å si at Kry hverken ville fokusere på meg når det stod kjegler i ringen når vi trente idag, nektet å sette seg i holdtene og plutselig ikke syns det var noen vits å legge seg mens vi ble kommandert!!
Enten så trenger vi en seriøs plan for mye kommanderingstrening eller så må jeg seriøst ta tak i at hun skal fortsette å jobbe selv om hun er litt sliten og forstyrret.
Det siste hadde jeg heldigvis vett nok til å ta tak i idag. Istedenfor å nøye meg med, hun er sikkert sliten, vi har jo holdt på lenge så jeg prøver heller igjen imorgen med en dekk så tvingte jeg meg selv til å jobbe meg gjennom det. Istedenfor å avslutte økten med en hund som sa, neh, jeg gidder ikke gjøre så mye mer jeg. Det er bløtt og sent, jeg driter i det, så bestemte jeg meg for i et brøkdelen av et sekund at dette, dette SKAL vi snu NÅ! Jeg skal avslutte denne dagen med en hund som sier NEi, alt ferdig?
Litt fordi jeg trenger selv å jobbe meg gjennom frustrasjon og litt fordi Kry trenger å lære at det lønner seg å fortsette å jobbe på selv om det ser ut som alt håp er ute.
Jeg fikk jobbet meg gjennom uling og piping og stressing og ukonsentrerte minutter med frivillig dekk foran meg og under marsj. På slutten slo hun endelig på hodet og skjønte at aha, jeg må tenke, men så sleng frem pinnene da! Så det regnet pinner og kry dekket i vanndammene og synes at dette, dette må vi gjøre oftere og jeg klarte heldigvis å sette henne i bilen akkurat idet hun skulle til å si: MERE,MERE!
Wow, klikk til meg fordi jeg er en så bra problemløser og farvel til nattesøvnen for hvis dette gjentar seg en gang til må jeg kikke alvorlig over treningen min og spør meg selv hva jeg egentlig driver med.
Vel, her er hvertfall filmen fra igår, da alt var i sin skjønneste orden og jeg tenkte så bra jeg er som har lagt et så bra treningsgrunnlag iløpet av dette året, dette må jo bare være sjarmøretappen. Så nå later vi alle sammen kjempehardt som igår er imorgen og så er alt tilbake til slik det bruker å være. Jeg kommer tilbake med the plan.

Reklamer

6 responses to this post.

 1. Syns dette ser vakkert ut, jeg 🙂 Og du går ikke lenger fem skritt før du kommanderer dekk eller stå, du går syv 🙂

  Gleder meg til å gratulerer deg med nytt opprykk i februar 😉

  Svar

 2. Posted by Hilde og Zoran on 12/01/2009 at 07:27

  Veldig bra jobba av dere begge 🙂

  Svar

 3. Posted by teambonzo on 12/01/2009 at 09:47

  Dåke e kjempeflinke og til inspirasjon for andre, skal debutere med Kelly no då er det berre å krysse fingre.
  Angåande opprykk i februar så veit eg berre at dåke klarer det, men inntil da STÅ PÅ..

  Svar

 4. Posted by Dat on 12/01/2009 at 20:29

  Det är första gången jag kikade in på er blogg och jag kommer garanterat komma tillbaka. Ni är så duktiga och har en superfin hund!!!
  Jag har suttit länge och läst och tittat på filmer och bilder 🙂

  Svar

 5. Siv frågade: Spennende prosjekt! Jeg gleder meg til å følge det. Hva gjør du når det blir feil, om hun vender opp for tidlig eller ikke stiller seg opp innenfor ruta?

  Jag gör inte mer än att inte belöna och hon får en chans till.
  Lycka till i tvåan./Patrik

  Svar

 6. Posted by Dat on 15/01/2009 at 23:24

  Men så söt! Jag förstår att du älskar den där hunden! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: