Status

Mannen med den sinte mustasjen har fortsatt ikke kommet hjem, han er på jobb i sjøen og kommer hjem natt til onsdag. Han har ikke nevnt noe mer om det, men da jeg fortalte vi hadde fått ny lampe til kjøkkenet derimot!
Denne mannen er nemlig fornuftigheten selv og kan ikke for sitt bare liv forstå at man skal kjøpe noe man allerede har. Vi hadde jo lampe på kjøkkenet og den kostet jo tross alt penger! Jeg torde ikke si at den nye lampen kostet ti ganger så mye, eller at det faktisk er en livsnødvendighet for driftige damer å bytte ut ting iblant. Han kan jo bare være glad det er inventaret som bli byttet ut og ikke han.
Jeg har dessuten fantasert om mitt eget hus helt siden jeg var liten. Der andre fantaserer om hvite prinsesse kjoler og store bløtkakebryllup har jeg fantasert og samlet på utklipp fra designerblader med kule lamper, puter, pepperbøsser og stekepanner.
Jeg sier som Emil i lønneberget sa; Når jeg ikke har penger KAN jeg ikke samle på designerting, og når jeg har penger så FÅR jeg ikke samle på designerting. Når i all verden skal jeg gjøre det da!
Så nå legger jeg ut et bilde av lampa sammen med noen utdrag fra den uberkule 2nd hand håndarbeidspermen jeg fant på loppemarked idag.
nylig-oppdatert1

Reklame

2 responses to this post.

 1. Posted by Kristin on 16/01/2009 at 20:30

  Hehe, tøft Siv! Ler av Atles «fornuft».. Og kjenner meg igjen i husdrømmen! Digger noen av håndarbeida, en gang jeg er hjemme må jeg stikke innom og stjele noen oppskrifter, eller vi kan lage no sammen:D
  Her er forresten en link til ei dame som bl.a holder på med hest og klikkertrening (pluss hun har holdt på med forskjellig trening av dyr lenge):
  http://www.ellenofstad.com/
  Kanskje du kjenner henne allrede?
  Snakkes!

  Svar

 2. Hehehe – du er vittig! 🙂 🙂 Tenker du klarte å få mannen i sjøen til å se fornuften med den nye lampen – spm forøvrig var stilig 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: