Generalprøven

Tusen takk for alle hilsener og lykkeønskninger!
Idag hadde vi en generalprøve på utsiden, jeg satt opp ring og kjørte gjennom alle øvelsene bortsett fra hopp over hinder på sitt som i mangel på hinder ble spring med sitt. Jeg filmet økten og legger den ut. Dette er så bra som det kan bli, så nå får det briste eller bære 🙂
Det jeg er mest fornøyd med idag er såklart at når vi gikk ut sprang alle naboungene rundt og hadde snøballkrig og kry klarte fortsatt å jobbe! Hun er riktignok en smule treg til å komme igang helt i starten, men heldigvis tok hun seg inn igjen.
Den andre tingen jeg er veldig fornøyd med er noe vi har begynt å jobbe med kun de siste dagene. Etter en tlf til Heidi bestemte jeg meg for å gjøre litt om på rutinene på konkurranse. Jeg har tenkt veldig mye frem og tilbake på hvordan jeg vil gjøre mellom øvelsene, om jeg skal kjøre hele programmet i ett eller bryte av innimellom.
En ting jeg har tenkt mye på etter å ha lest «med sikte på 10`an» er å tenke over hvor mange belønninger jeg bruker i treningen og hvor jeg legger de. Jeg må passe på å variere så jeg ikke alltid belønner på samme sted hver gang og tvinge meg selv til å kjøre konkurranselikt. Bestemme meg for hvor mange belønninger jeg skal bruke, hvor jeg skal legge dem og så gå inn, kjøre min greie og så belønne.
MEN, etter å ha snakket med Heidi skiftet jeg litt mening. Hun fortalte om tanken bak sitt belønningsystem, å bruke seg selv før den riktige forsterkningen kommer. Dette er noe jeg kommer til å trene inn med kry, og som jeg forsåvidt har startet med allerede. Før hver gang jeg belønner med leke så bruker jeg meg selv masse, skryter og lar henne hoppe opp på meg. Når hun så engasjerer seg  i meg DA kommer ballen eller kampleken frem. Slik at når vi kommer på konkurranser har jeg hvertfall et verktøy å bruke for å belønne henne. Jeg syns det går fremover hele tiden, vi fikk også fremskritt i dette engasjementet iløpet av filmen. Til Heidi: ser det bra ut?
Se filmen og bedøm selv

Reklame

2 responses to this post.

 1. Posted by Simen on 01/02/2009 at 13:43

  Hvordan gikk det, hvordan gikk det, hvordan gikk det?

  Svar

 2. Posted by Grete&Eddy on 01/02/2009 at 17:29

  Kjempefine øvelsar syns eg:-) er spent på korleis det gjekk med dykk! Men sei meg, er det innkalling frå dekk (ikkje frå sitt) i «innkalling med stå»?
  Skal gå klasse 2 sjølv om 2 veker, så då er det greit å vita…!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: