bank i…

Jeg glemte visst å dundre neven i bordet når jeg skrøt av at jeg ble bedre, for det gjorde jeg altså ikke. Ikke mer enn at jeg hadde skrevet forrige innlegg  våknet jeg opp med minst 47 i feber og verken paracet eller kaldt vann kunne lindre mine smerter. Jeg vil bare få påpeke det at jeg verken har spist sjokolade eller brukt snus siden lørdag, og ikke fordi jeg ikke vil!
Du vet du er utenfor all hjelp når du går på butikken i ullstilongs og boblejakke og kikker på blader som vi over 60 eller blir stående foran brosjyrer av eldre boliger i rolig barnefritt miljø.
Aasne har måtte smøre seg med tålmodighet, ettersom å sette meg bak rattet hadde vært like trygt som å drikke en helflaske på styrten for så å kjøre. Heldigvis er det mange å leke med her, og hun er såpass stor at hun klarer seg for det meste selv. Likevel begynner jeg å merke at det kanskje er på tide hun kommer seg i barnehagen igjen når hun
a)skriver på meg med usynlig tusj som kun vises når man lyser på den
b)vet bedre enn noen annen hvor paracet brettet er og hvordan man knekker av tablettene eller
c)samler sammen alle nøklene til åtte samtlige dører med nøkkel i og gjemmer under hodeputa i senge(sammen med rådyrlokken vi bruker på jakt)
Idag er hun derfor i barnehagen igjen og jeg ligger hjemme med vårt nye tilskudd i familien;øreverk.
Vårt nye tilskudd har vel igrunnen lusket i dørene lenge, men ingen har liksom lagt merke til henne før. Før hun skrek til midt på natten at HER ER JEG og jeg snublet ned trappen, knuste tåa mot gelenderet og rutsjet utenfor siste platå før jeg i det hele tatt når jeg så var kommet inn i stua rakk å åpne øynene og stupe opp i boksen med strikkede luer, Så nå har jeg to varme luer til ekstra bruk, to er nemlig akkurat passe til at det hjelper mot/eller for selvmedlidenheten jeg har veltet meg i den siste uka. Det er faktisk ikke utenkelig at det kan begynne å lekke blod fra ørene, noe som kan være symptomer på en rekke alvorlige sykdommer, om jeg bare følger med.

img_6407

Reklame

8 responses to this post.

 1. Posted by Kristin on 13/02/2009 at 10:15

  God bedring Siv! Så lenge du har humoren i live er det håp;)

  Svar

 2. Stakkars deg, Siv! God bedring!

  Svar

 3. God bedring 🙂

  Svar

 4. Siv, jeg håper du kan «trikset» med nesedråper mens du ligger på ryggen i senga med hodet utfor ned mot gulvet og snur på hodet så dråpene skyller ørene?Så legger du deg igjen med to puter under hodet saltvannet renner nedover igjen? Gjenta 3-4 ganger første dagen når du har skikkelig vondt, så morgen og kveld. Her har en av oss hatt mye øreverk og dette har virket hver gang, har hittil ikke trengt pencillin.

  Svar

 5. det skal prøves selv om jeg ikke helt kan se for meg at jeg kommer til å klare det…

  Svar

 6. Posted by Lone on 14/02/2009 at 17:56

  Oj, ikke sjokolade på over en uke *sjokkert* Nei, da er det ikke rart du er dårlig! Få mannen til å lage deg et sjokoladebad, så blir det nok så bra så. Men god bedring!

  Svar

 7. Posted by tonecec on 17/02/2009 at 21:59

  God bedring. Syntes skikkelig synd på deg, øreverk er ikke morsomt!

  Svar

 8. Posted by kari anne on 18/02/2009 at 07:27

  Jeg tror at hvis du hadde fått en pakke lilla påskeegg som de har begynt å selge her oppe, så ville du blitt frisk som en fisk på null komma null 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: