1. mai

Igår var den offisielle gjør det du har lyst til dagen!
Vi hadde en kjempedeilig dag på hove med både elin med spike, kristine med milli, hilde med zoran, rita med guro, jeanette med kokos og lise med lykke. Ring hadde vi og grill hadde vi og hund med løpetid hadde vi også.
Vi startet dagen med hver vår runde i ringen for å bli kommandert, noen ville bare ha en øvelse og noen ville ha flere. Jeg visste egentlig ikke hva jeg ville og da ble jo treninga så som så. Jeg ble hvertfall kommandert gjennom en fri ved foten, det gjorde jeg. Men så har vi liksom ikke så mye annet som er helt ferdig. Jeg testet å kjøre en hopp apport, selv om vi aldri har trent på det, og selvfølgelig gikk det ikke noe bra. Når jeg så skulle begynne å trene på det så hadde jeg neimen ikke tenkt gjennom hvordan jeg ville gå frem på øvelsen i det hele tatt. Er det mulig?
Jeg har nå kommet frem til følgende måte: jeg kaster en leke på andre siden, om hun hopper over hinderet skriker jeg ta den, hvis ikke må hun prøve igjen. Målet er å kunne hive leken vedsidenav meg og hun skal hoppe over hinderet først for å få ta den. På tilbakeveien skal jeg bare jobbe med hoppet først. Sette henne fra meg på andre siden i ulike vinkler og fri henne ut. Hopper hun får hun belønning. Det er helt morsomt at jeg liksom tenkte den øvelsen kom til å fikse seg selv.
God nyhet: ruta funket uten noen av pinnene i på ny plass! Etter stevnet forrige helg tok jeg opp igjen rutatreningen, og gjett om jeg fikk igjen for all kon treningen.  Jeg måtte gå tilbake til å legge ut en av pinnene for hun ville bare stille seg opp med en av kjeglene. Noe progressjon fikk vi da under den økte, men jeg hadde håpet på mye mer. Derfor var det veldig gledelig at hun ikke hadde tendens til å stille seg ved noen av kjeglene igår. Bra! Nå skal jeg være smart og trene signalkontroll kjegle/ruta.
Metall apporten kjørte vi en hel øvelse på. Den er jo helt grei, men jeg ønsker meg fortsatt enda fastere grep.

Og resten av tiden?  så grilte vi, lekte med rockeringer og kikket på helikopter.

img_8068

img_8122

img_8124

Reklamer

3 responses to this post.

 1. En fantastisk fin dag Siv, slike må vi ha flere av! 🙂

  Svar

 2. Tusen takk for en koselig dag 🙂

  Svar

 3. Ja BLI MED!!!!!!!
  Bengtsfors ligger omtrent 3 timers biltur fra Oslo, Kanskje 9timer fra kristiansand?? :/
  Det blir jo et stykke å kjøre men jeg GARANTERER en hyggelig tur, med overnattning, øl og grilling 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: