Endelig skolefri

Je je, eksamen er levert og jeg er alene hjemme igjen. Fint, for da får jeg masse tid til å tenke over hva jeg burde gjøre.
Til lørdag er det stevne på klubben, jeg har meldt på Nemo i klasse 2 så dette blir et kosestevne! Tankene mine var inne på å melde kry til klasse 3 men jeg innser at øvelsene våre ikke er ferdige enda, spesielt ikke på en ny plass hvor man får masse spennende feil frem.
Jeg og Elin var nemlig nede på schæferhundeklubben sin nye bane og konkurransetrente. Nemo pep(!) på fellesdekken men ellers er han sitt vanlige søte jeg. Litt vimsete men veldig glad. Vi har derfor trent mange fellesdekker og verdens verste forstyrrelse; mennesker som prater med babystemme. Da blir han bare sååå glad at han ikke klarer å ligge helt i ro. Han er jo søt da, i pausene fikk han tilogmed minglet med dommeren og dyrket yrkestittelen som en ekte fanghund. Hva da 20 kg?
Kry sin rute funket ikke i det hele tatt, og jeg som har vært så glad for at den har blitt så fin. Imorgen skal jeg legge opp treningen litt bedre så kanskje det blir noe fornuftig trening på både den og neseprøven.
Søket ut til neseprøvene og markeringen (jeg har kun hatt en frysmarkering frem til nå) har fungert veldig fint, både med og uten fremmed lukt og på første forsøk. Igår la jeg til apporteringen og da fikk jeg mye rart. Hun borer nesen ned i pinnen som for å si; Ja men det ER denne! Før hun kommer på hun kan plukke den opp og komme til meg med den. Et par ganger slapp hun markeringen og søkte over de andre pinnene en gang til men gikk tilbake til riktig pinne. Jeg skal nok følge litt med så det ikke blir en vane, men foreløpig tror jeg det bare kommer av at hun ikke har skjønt den siste biten helt.
Imorgen skal vi trene halv ti, bli med den som vil 🙂

Bilde0297

Reklame

2 responses to this post.

  1. Posted by Simen on 11/06/2009 at 01:05

    bli med den som kan må du skrive!!!

    Svar

  2. Posted by Lise med Lykke on 11/06/2009 at 10:39

    He he, ja for jeg vil, men kan ikke 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: