Så var det slutt

Joda, jeg holdt ut mer enn to dager. Men ettersom jeg campet i teltet rakk jeg ikke blogge noe mer. 4 dager går alt for fort, og akkurat når det var som best så var det allerede ferdig. Jeg skulle gjerne vært der en uke til, ahh balsam for sjelen. Ingenting slår en uke i egoismens navn hvor hver dag handler om å kun gjøre det man vil og har lyst til og bør og skal ikke ekstisterer i det hele tatt.
Jeg er blitt brun på både armer og ben, fått nye venner, hørt på bra musikk mens jeg viftet med tærne og slappet av på ryggen i skyggen med noe kaldt i hånden.

Igår hentet jeg Aasne og hundene igjen og idag har vi badet, kost oss og kommet litt i feriemodus. Imorgen drar vi nemlig til Fredrikstad for 4 dager med agilitytrening i son, forhåpentligvis blir det ikke alt for varmt. Jeg trenger fortsatt reisefølge, så om noen vil være med er det bare å slenge seg på. Rettelse: om noen kan være med.
Ps. Kry sine hd bilder har kommet: A hofter 🙂

SDC13485SDC13510SDC13512SDC13553

Reklame

3 responses to this post.

  1. Herlig med A hofter!! Gratulerer!

    Svar

  2. Ler godt, jeg regnet med at du hadde en god grunn til å ikke blogge :-). Så flink du var som byttet ut vil med kan ;-). Grattis med A hofter på Kry 🙂

    Svar

  3. Skulle veldig gjerne vært med vettu, men vi reiser innover på søndag…:D Grattis så mye med A hofter!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: