monstertirsdag

IMG_9772

Akk ja, prosjekt en bedre fremtid fortsetter. Idag stod jeg opp tidlig og HADDE tenkt å ut og løpe. Men så begynte jeg å bake kanelboller istede, og når jeg først baker så kan jeg like gjerne bake en hel del så jeg har i frysa til en dag jeg ikke gidder å bake. Det nest beste jeg vet er nemlig å la være å gjøre ting jeg egentlig burde. Det er så deilig! Det beste er å være ute på sjøen og fiske og idag fikk Aasne også være med.
Nå hadde vi egentlig tenkt å være der ute til tolv, og jeg hadde egentlig timeplanen klar for å klare det. Men så måtte jeg vente til de siste kanelbollene ble ferdige og så fant jeg plutselig ut at jeg ikke hadde noen bil, min har parkert og Atle hadde dratt ut med sin, fiskepartneren hadde allerede gått ombord i båten og jeg skulle ønske jeg sa at jeg med glede fant frem sykkelen og tråkket på med godt mot, men det gjorde jeg altså ikke! Jeg trampet ut og røsket frem sykkelen, plasserte Aasne på passasjer sete, uten frokost og med en dum sekk på ryggen, en sykkel med en skjevt hjul og skikkelig dårlig samvittighet fordi vi ikke kom til å rekke ut i tide tråkket vi avgårde. Etter 4 minutters krampeaktig sykling kom vi selvsagt på at vi hadde glemt redningsvesten til Aasne og det var ingenting annet å gjøre enn å snu. Arg! Svett og skjelven veltet jeg inn døren, rev til meg redningsvesten og en kanelbolle, holdt på å kveles når jeg prøvde å sykle, spise opp bollen og puste som jeg hadde løpt 1 mil og landet deretter lenge etter avtalt tid i båten. Heldigvis har jeg verdens snilleste fiskekamerat som lot være å kjøre fra oss eller kaste meg på sjøen men likevel lot meg få stige ombord og bli med på turen. Jeg er verdens mest uorganiserte menneske.
Det var ikke mye fisk i garnet, men en hummer (som vi selvsagt slapp ut etter en kort fotosession, det er ikke lov å beholde dem før 1 oktober), masse krabber og en breiflabb. De er så stygge at de er fine og ser ut som noe som kommer frem om natten for å bite av intetanende forbipasserende føttene.
Å være ute på sjøen og ikke tenke på noenting annet er det aller beste jeg vet om, der trenger jeg ikke forholde meg til noe og kan bare gjøre ting jeg har lyst til. Nesten like bra som å være på festival bare at man kan dra ut så ofte man vil.
Har lagt ut noen bilder fra dagen her, ny treningsfilm om fine opptak med apporten er under redigering og kommer imorgen. Så da Håkon kan du lese bloggen igjen.

Reklame

4 responses to this post.

 1. Uff, du minner meg om at jeg lovte å ta en joggetur før jeg la meg. Men det er jo møøørkt jo!

  Svar

 2. Sett på sinnsykt høy musikk, ta ut hundene og en leke, løp og dans mens du leker som en gal. To fluer i en smekk, ingen dårlig samvittighet og forhåptentligvis ingen sure naboer.

  Svar

 3. Haha! For det første er det mørkt, for det andre står det i leiekontrakten at vi skal være stille etter 11, men jeg liker ideen 🙂

  Svar

 4. Ok! Da venter jeg med å lese til i morgen 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: