Rutafilm

Endelig skolefri og jeg drar til Sverige imorgen for nok en helg på agilitytrenerutdanningen. 8 timer alene i bil før jeg er fremme høres ikke akkurat ut som noen drømmestart på helgen, men ïngen kunne bli med som selskap og på kurs skal jeg. Jeg tar turen i etapper, først drar jeg innom fredrikstad og holder bestefar med selskap mens jeg samler litt pågangsmot og lufter hunder, deretter bærer det avgårde for siste etappe mot örebro. Håper bare jeg finner frem uten for mange omkjøringer (jeg skal ha med gpsen for sikkerhets skyld) Hvis noen har noe på hjertet imorgen iløpet av dagen er det derfor fritt frem for å ringe, selskap på telefon er nesten like bra som ordentlig selskap.
Idag har jeg vært ute og løpt igjen, 40 minutt med bare tre gåpauser er rekord for denne gang. Det er deilig å kjenne at det hjelper å trene, selv om jeg langt ifra er noe atlet enda så går det sakte men sikkert bedre. Jeg kan, jeg vil, jeg skal få det til. Etter løpeturen i regnet fikk begge hundene hver sin rådyrfot til middag og jeg dro til byen for å fikse kortet mitt som har sluttet å virke, handle lydbøker til turen og så klart, heimdal sjokolade. Verdens beste, hjemmelagde sjokolade!

Nå er jeg ikke så flink med å holde tidsfrister og slike ting, filme som skulle legges ut på mandag av rutatreningen kommer derfor idag istedenfor. Men bedre sent enn aldri, ikke sant, så neste gang jeg klarer å overholde tidsfristen kommer dere til å bli positivt overrasket istedenfor.

Reklame

3 responses to this post.

 1. Posted by bodil on 27/08/2009 at 22:23

  Flink du er Siv. God tur eg hadde gjerne kjørt med deg viss ikkje nokon hadde bestemt seg for å gifte seg. Ha ei super helg og eg håper at vi snakkast snart. klem

  Svar

 2. Posted by Julie on 28/08/2009 at 18:41

  God tur! 🙂

  Svar

 3. Posted by Simen on 28/08/2009 at 21:26

  For noen hyl! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: