Tour de Gjerstad etappe 1

Igår, eller onsdag var vi på schæferhundeklubben og trente. Elin kommanderte meg gjennom hele klasse 3 programmet og er her hvordan det gikk
Fellesdekk: Belønnet to ganger for å få henne trygg
Fri ved foten: Skikkelig fin posisjon og konsentrasjon. Mistet fokus idet det kom noen hunder ut fra skogen og stoppet, jeg gikk videre og kommanderte på plass og resten gikk fint.
Sitt under marsj: Fin og sikker øvelse
Innkalling: Ståen var ikke bra, hun brukte tid på å stoppe, så her er virkelig vårt svake punkt, den må vi trene mer på. Dekken var skikkelig fin og farten var super.
Ruta: wow for en fart! Stoppet henne akkurat litt sent så bakbena kom på utsiden. Trente mer på at hun skulle finne midten selv etterpå, men akkurat nå er det bedre at hun går for dypt enn for grunt.
Hopp apport: Finfin! En klar 10
Metallen: Fin, litt skrangling på vei inn, men fin fart
Neseprøven: Perfekt!!!!!!!!!!!!!!!!! Full fart ut i søk, plukket riktig pinne med en gang hun fant den
Avstand: Finfinfin!!!!
Helhet: Idag føltes det kjempebra inne i ringen, gikk fot mellom øvelsene og hun var med meg hele tiden. Jeg klarte å belønne med meg selv uten å få henne hysterisk også, veldig bra følelse. Det føltes som vi virkelig kunne det vi holdt på med.

Igår trente vi på lange ruter i høyt gress, det ble noen dirrigeringer, men hun gir aldri opp. Bra bra, innkallingen kjennes fortsatt ikke sikker så den må vi trene masse mer på. Jeg vil vil vil ha en fin stopp.
Ellers var vi publikum på tour de Gjerstad, vi stilte opp med flagg og kamera og vinnerlaget syklet på 16.28 tett fulgt av lag 2 og 3 bare snauet sekundene og minuttet bak.

IMG_2167

Reklame

One response to this post.

  1. Posted by Lone on 20/09/2009 at 18:11

    Jeg synes det er så inspirerende å lese bloggen din, Siv. Den gir meg god-følelsen.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: