Klasse 3

Jaha, så var debuten i klasse 3 unnagjort. Jeg er egentlig fornøyd og egentlig ikke. Mye fungerte bra men vi fikk en irriterende 0 på sitt under marsj fordi jeg skulle teste å bare si sitt uten å bruke min dobbelkommando jeg har brukt i det siste (å se på henne idet jeg sier det) Det straffet seg og hun fikk en fin stå istedenfor. Fellesdekken visste jeg ikke var bra nok, men vi har trent intensivt de siste dagene. 7,5 fordi hun kryper. Resten av programmet er jeg veldig fornøyd med. Vi fikk 7,5 på neseprøven fordi hun gikk over rett og så tilbake og plukket den etterpå. Irriterende at vi fikk så mye trekk for den, for ellers syns jeg hun utførte med glans.
Her er karakterene
Fellesdekk: 7
Sitt under marsj: 0
Innkalling med stå og dekk: 8,5
Ruta: 9
Hopp apport: 10
Metallen: 9 (hun flyttet en labb når jeg kastet)
Neseprøve: 7,5
Avstand: 8,5
Helhet: 9,5 fordi vi fikk en 0
Totalt: 245 poeng og en andre premie

Ikke akkurat det jeg hadde håpet på, vi gikk selvsagt for opprykket så jeg ble skikkelig skuffet. I ca 2 timer. Etter en time på sjøen og litt mat syns jeg ikke det var en så verst prestasjon likevel. Tusen takk for alle lykkeønskninger og alle som var med for å heie og en spesiell takk til min private massør og vannhenter: Lise. Neste gang skal jeg stå på pinne for deg 🙂 Tusen takk til Elin, verdens beste trenings og konkurransevenninne og Jeanette for mang en god latter!
Film kommer! Her er noen bilder imens

Reklame

7 responses to this post.

 1. Posted by Bodil on 26/09/2009 at 23:13

  Dåke e kjempeflinke du og Kry, to utruleg gode forbilder for oss andre. Lykke til og stå på vidare…
  Klem

  Svar

 2. Dere gjorde en kjempe jobb i ringen, du skal være godt fornøyd :). Ler godt, massør og vannhenter, he he he ;).

  Svar

 3. Gratulerer med debut i klasse 3! Dere er så flinke som har kommet så langt allerede selv om Kry er så ung! Jeg er veldig imponert over deg!

  Tusen takk for veldig koselig hilsen i bloggen min om vår debut, forresten! 😀

  Ellers irriterer jeg meg over at treningshelgen deres er lagt til neste helg! Hadde vært veldig gøy å være med på! Men den helgen er jeg meldt på runderingskurs som hundeklubben arrangerer for oss instruktører, så det blir full kræsj. Får ta det igjen en annen gang! Håper dere satser på flere treningstreff i framtiden! 🙂

  Svar

 4. Det vart knallgøy å se dere i ringen! Dere er kjempeflinke! Gleder meg til fortsettelsen 😉

  Svar

 5. Gratulerer med så bra debut! (og veit ikke jeg, det er vel kanskje ikke bare så dumt å ta med seg et par konkurranser i klassene? Jeg har i allefall lært mye av det 🙂 )

  Svar

  • Neida, vi hadde tenkt å starte et par ganger i tre før vi gikk til elite, men jeg hadde jo tenkt å få opprykket med en gang da 🙂

   Svar

 6. Posted by Gro Anita on 27/09/2009 at 21:04

  Gratulerer! Så flinke dere er, du og Kry!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: