Nkk lillestrøm

Obligatorisk dag på skolen, jeg går i vrangvilje av ting jeg må og ikke kan velge fordi jeg vil. Selv om det i utgangspunktet kunne vært en fin dag mister jeg litt av min interesse så lenge skolen må sette obligatorisk oppmøte og legger føringer for at vi ikke kan ta ansvar for vår egen læring. Jeg gjemmer meg bak dataen og tenker tilbake på lillestrømturen, alle dager skulle vært hele hundeaktivitetsdager.
Vi dro ganske tidlig opp i hallen på lørdag ettersom kristin skulle gå prøvehund. Hva møter oss ut av tunellen, en mil med stillestående kø av folk som skal parkere og inn på messen! Hadde vi vært alene hadde vi nok stått der enda, men takket være vår lokalkjente guide snek vi oss inn bakveien og fikk parkert ved et hotell i kort avstand til inngangen. Jeg skal innrømme jeg var veldig skeptisk til å dra med meg kry inn, så vi bar inn alt utstyret før vi hentet hundene. Visst syns hun det var ekkelt, masse lyder, agilityringer, hunder, folk og stander. Ulykkelige kry gjemte seg i buret og sovnet tilogmed der innimellom. Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig glad jeg er for at jeg trente burleker tidlig slik at hun liker seg i buret, at jeg så hun kunne slappe av der inne gir meg håp for at vi skal klare å gjøre henne vant til å være med på store stevner. Innimellom ble hun med ut og spaserte mellom ringer og boder og ble faktisk ganske trygg, nei trygg ble feil. Hun var nok litt berørt hele helgen, men det ble ihvertfall bedre for hver gang hun var ute og halen stod høyt oppe på søndagen. Litt trening fikk vi til, som kontakt, bli og teknikk trening. Resten av helgen var hun mest bare med og minglet, uten at jeg lagde noe styr ut av det.
Jeg tror mer og mer på å reagere på denne måten. Både når det gjelder at hun blir berørt av lyder og miljø, bare ta henne med og la henne være i miljøet. Målet for hver gang må være at vi er der så lenge at hun greier å slappe av.
Vi pendlet mellom salgsboder med billige diamant og skinn halsbånd til 50 kr!, gratisprøver av all verdens, dyre pølser som kostet like mye som et halsbånd og lydighetsringen. Mye inspirende å se på, ikke minst på hva jeg skal trene på selv for å få en hund som er stabil på slike store stevner.
En ting jeg bet mer i merke til som jeg syns er utrolig bra er hvor flinke det norske laget er til å backe opp hverandre og ta vare på alle deltakerne. Etter hver norske som hadde gått kom alle de andre bort for å snakke om hvordan det hadde gått og skryte av hverandre.

På kvelden fikk vi deilig middag av kristin og mannen, pinnekjøtt! Jeg har faktisk ikke smakt det før og var veldig redd jeg ikk skulle like det men det gjorde jeg. Det var nesten som fenalår med godt tilbehør!
Tusen takk for at vi fikk bo hos dere!
Søndag var det kokos som skulle i ilden, kullbroren til kry. Han og Jeanette startet klasse to og det var masse fint å se på. Ikke minst samarbeidet og fokuset under øvelsene, noe kry har en del å lære av (ja hun fikk jo så klart være med å se på 🙂
Nr 3 i klassen ble de med 172,5 poeng og opprykk til klasse 3. Grattis grattis flinke Jeanette!

Reklame

2 responses to this post.

 1. Posted by Kristin on 30/11/2009 at 20:46

  Takk for hyggelig besøk ! Om vi ikke fikk snakket så mye i hallen møttes vi i hvertfall rundt middagsbordet ! 🙂
  Klikkertrening fikk lille Min også!
  Blir sliten etter slike helger,men gøy er det ! Håper vi ses snart!

  Svar

 2. Kjedelig med labben til Kry.. Koslig å møte dere begge to…OG Kry var flink til å kysse ho, hehe..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: