filmdags

Jes, jeg tror jeg har funnet en måte å laste opp filmer uten at det tar hele dagen (nå tar den nesten bare halve og det er jo en forbedring)
Filmet en shaping økt med kry hvor jeg egentlig skulle trene videre på at hun snur seg fra meg. Helt tilfeldig i en økt tidligere startet hun nemlig med å tilby dette på en særs egen måte, hun ser helt rar ut. Midt i denne økten forsterket jeg opp at hun snurret mer og mer rundt og målet nå tror jeg er piruetter på gulvet foran meg. Eller det var, helt til hun i frustrasjon begynte å prate, og så måtte jeg forsterke det også. Jeg har nemlig fanget det et par ganger tidligere, men veldig ofte når jeg begynner å belønne det går hun over til mer lysere snakking, og det er ikke like kult. Det høres bare ut som vanlig bjeffing eller piping.
Såret gror forresten kjempefint, det er nesten helt lukket nå, så jeg har kastet alt som heter bandasje og potesokker og skjermer. Hun fikk det av seg uansett hva jeg hadde på, sterk tape, bandasje med vond smak, en skjerm, en enda større skjerm, ullsokker, vanlige sokker eller potesokker. Så takk og lov for at vi er ferdige med dette styret!
Vel uansett, her er en film av hvordan en shaping økt kan utarte seg

Reklame

5 responses to this post.

 1. Hej,
  Hittade hit via Elin & Spikes sida. Vilken härlig shapingfilm ;0)
  Ha en mysig helg.
  /Jenny o Vixhen

  Svar

 2. Kule Kry! Hahaha, herlig!

  Svar

 3. Fabelaktig!! 😉 Måtte flire godt av piruetten. Nesten noe prima-ballerina over det!

  Svar

 4. Tack för tipset om rutan! Ska se vad vi kan hitta. Ljuden/skallet som Kry gör på filmen känner jag gott igen, Arn brukar oxå kunna låta på det viset.

  Svar

 5. Posted by doggiezen on 13/12/2009 at 15:19

  Ser ut som Kry har lært stepping, klakk, klakk, morsomt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: