Bursdag

å, er det ikke verdens beste ting å ha bursdag så vet ikke jeg. Fredag var min egentlige bursdag og Atle tok meg med ut for å spise. Vi var på verdens koseligste thai restaurant med verdens sterkeste mat og det var akkurat en slik bursdag jeg ønsket meg med thailandsk øl og nachspiel med gode naboer.
Igår var jeg ute og spiste sterk pizza til lunsj (og jeg er tydeligvis ikke en sterk mat person) med min pappa og verdens beste søstre. På kvelden hadde vi besøk av familien min, atles foreldre og nathalie, en belgisk utvekslingstudent som skal være i praksis sammen med oss frem til mai. Hun føles nesten som en del av familien allerede, verdens koseligste jente.
Vi spiste god mat, åpnet masse pakker (helt seriøst så er pakkene det aller morsomste ved bursdager, jeg kommer aldri til å vokse fra det) og spiste kake som verdens beste mormor og verdens beste bente hadde bakt bare til meg.
Idag har jeg hatt kake til frokost, prøvd alle bursdagsgavene og fått sol til å ut og gå på ski i. Jeg syns alle bursdager burde feires tre dager til ende!

Reklame

2 responses to this post.

  1. Du så jeg gratulerte deg på dagen også???? 😉 flott at du har hatt en strålende bursdagsfeiring!!

    Svar

  2. HIPP HURRA for deg og med overstått – 3 dagers feiring høres knall ut! Og den kaken…mmmmm! Tar gjerne i mot oppskrift så jeg kan bake den til min dag og mine beste gjester om 6 dager 🙂 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: