Such a perfect day

Inspirert av denne videoen og denne artikkel(som jeg forsåvidt har henvist til før) hadde vi en skikkelig artig treningsøkt på fellestreningen ikveld.
Jeg syns det er skikkelig interessant å se hvordan hun leker med valpen sin og hvordan hun legger inn trening i leken. Ikke mye av den akk så kjedelige, lek, still deg opp i konkurranseposisjon, hunden må komme helt inn og på plass, ny lek. Det er mye bedre når det blir flyt i treningen.
Idag brukte jeg derfor løv som belønning, brukne grener, kamp-takk-stå og se på at leken forsvinner bortover bakken-ta den. Jeg fikk trent både avstand, innkalling med stå og dekk, fri ved foten og signalkontroll uten at det ble en kjedelig og langtrekkelig økt hvor hunden mister interessen. Dette var kult! Jeg tror Kry helt glemte at det var noen rundt oss eller at vi var ute på treningsbanen.
Det var bare meg, Kry og belønningene.

5 responses to this post.

 1. Posted by Lina on 23/10/2008 at 18:45

  Men så kul att du hittat min blogg och dessutom blir inspirerad!
  Maria Hagström är riktigt, riktigt duktig – både som tränare och instruktör. Hon gav mig MASSOR av tankar att vidareutveckla. Kommer helt klart att gå kurs hos henne igen!

  Filmen är ju superhärlig, och er träning idag låter underbar!

  Ha det!

  Klem
  Lina

  Svar

 2. Vilken härligt inspirerande film! Ska genast stoppa in lite mer lek i träningen inta bara ha lekpauser. Håller med om att Linas blogg är toppen.
  Tina

  Svar

 3. […] sist ett bloggtips, Siv i Norge har lagt in en film på en tjej som tränar/leker med sin valp. Helt underbart att se. Man blir […]

  Svar

 4. Denna tjej har ett härligt sätt med alla sina hundar! Har sett hennes andra filmer också. Man sitter bara och ler. Är det någon som vet vem och var hon är? Om hon bara är en naturbegåvning eller om hon har något med «oss» att göra så att säga.

  Svar

 5. Åh, det høres ut som en morsom treningsøkt! Det er virkelig utrolig gøy når man klarer å legge opp sånne økter! Det skal jeg bli flinkere på.

  Det er ingenting jeg blir så motivert av som å besøke siden til Silvia! Og den artikelen var interessant! Fikk noen nye idéer nå!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: