Nerdegjengen slår til igjen

Hva annet kan man bruke en kjedelig fredags formiddag til en å trene hund?

Dagen startet særdeles bra med litt shopping, Kry fikk nytt bur som passet bedre på vaskerommet, ny wubba kong etter at den gamle på mystisk vis mistet alle armene sine en etter en og så klart nytt bånd. Jeg leste nemlig i mette sin blogg at hvis man har mange nok bånd trenger man aldri være redd for å ikke ha med seg. Det ligger et overalt og man har alltid noe for hånden.

Etterpå var det lunsj og sjokoladekake, strategimøte og babyprat. Ettersom Kry har løpetid og er litt mer hissig enn vanlig hadde vi ute en og en hund og trente burleker, driv og å bygge lekeinteresse.

img_4928

Reklame

4 responses to this post.

 1. Posted by Hilde og Zoran on 14/11/2008 at 18:22

  Fra en nerd til en annen. Fra en gadget frik til en annen… dette var en morsom dag. 🙂 Wubba kongen var en hit. I morgen skal jeg ut å gå tur med tospann 😀 det blir nok et syn. Tror jeg skal ta med et ekstra bånd i tilfelle. Fram til søndag skal jeg prøve å lese litt teori og øve masse på crate games for det er kjempegøy. Ha en knakende flott helg enn så lenge 🙂

  Svar

 2. Posted by Mette on 14/11/2008 at 19:39

  Jøss har du også skjønt at man har behov for mange band 🙂 Ifølge min mann har vi utstyr nok til minst 20 hunder;) Sånn derre wubba sak ønsker Zpes seg også, han fikk låne en og den synes han var super.

  Svar

 3. Posted by jodaposten on 15/11/2008 at 15:16

  Takker for en knalldag:o)
  Ja, wubbakongen er helt konge! Og jeg må si meg helt enig; man får definitivt ALDRI nok utstyr…

  Svar

 4. Posted by jodaposten on 15/11/2008 at 15:17

  Takker for en knalldag:o)
  Ja, wubbakongen er helt konge! Og jeg må si meg helt enig; man får definitivt ALDRI nok utstyr… Og nå må jeg kjøpe enda mer for alt jeg har er aaaaaalt for lite til Spike!:o) Klar for shopping snart??

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: